Eerste water editie een groot succes

Wow! Uit de poll op deze website bleek er al animo te zijn voor een ‘water’ techniekwedstrijd vanuit Synchro 2021. Op basis van de voorlopige aantallen hebben we ‘m dan ook georganiseerd. Maar dit zagen we niet aankomen: maar liefst 17 verenigingen doen mee! Met in totaal 247 deelnemers gaan we dus straks een kleine 1000 filmpjes zien.

Jureren in je eigen tuin

Vele handen maken licht werk, dus mocht jouw vereniging wel zijn ingeschreven, maar nog geen jurylid hebben geleverd, vraag dan even na of er ook iemand wil jureren in het weekend van 3 en 4 juli. Gewoon, vanaf je eigen tuin, balkon of terras op een tijd die jóu uitkomt in dat weekend. En wil je lekker binnen in de airco (of misschien wel in een zwembad) gaan zitten? Gewoon doen!

Figuren al bekend

De totalen zijn als volgt: 39 senioren, 61 junioren, 73 Age 2 en 74 Age 1 deelnemers zijn ingeschreven. Deadlines voor het indienen van filmpjes vind je bij de verschillende evenementen hier op de site en de figuren zijn al bekend, die staan in het laatste infobulletin. Houd als jurylid rekening met de online juryvergadering en nabespreking, die vind je ook in de kalender. Tip: je kunt ‘m rechtstreeks naar je eigen digitale kalender kopiëren met de knoppen in het evenement (juryvergadering of nabespreking) zelf.

Heel veel succes met trainen en het opnemen van jullie elementen en figuren de komende weken!

2 Replies to “Eerste water editie een groot succes

  1. Na het succes van de droogsessies is dit overweldigend. Ontzettend leuk dat er zoveel belangstelling is en hoe graag de dames weer het water in willen.
    Een hele klus weer voor de organisatie ca. 1000 filmpjes bekijken en verwerken.
    Petje af voor jullie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *