Jury

Hier vind je alle informatie voor juryleden bij Synchro 2021.

Beoordelingscriteria

Alle wedstrijdonderdelen worden beoordeeld door een jury. De beoordelingscriteria voor de droge wedstrijdonderdelen zijn van tevoren vastgesteld en liggen zo dicht mogelijk bij de normale criteria voor beoordeling van elementen, figuren en routines.

Voor elk evenement is een juryhandleiding gemaakt. Je vindt de links naar de juryhandleiding hiervoor steeds in de betreffende juryvergaderingen in de kalender.

Aanmelden juryleden

Juryleden kunnen zich rechtstreeks zelf opgeven via dit formulier (popup). Beoordeling vindt online plaats in het vastgestelde beoordelingsweekend tussen zaterdagochtend 10:00 uur en zondagmiddag 16:00 uur, vanuit het eigen huis van de beoordelaar. Je kiest dus zelf wanneer (en waar!) je jureert, binnen die tijden.

Alle leden van de jury dienen een eigen tablet of laptop te hebben en een internetverbinding. De filmpjes komen steeds via deze website beschikbaar, je ontvang op de zaterdag van het beoordelingsweekend de wachtwoorden voor de filmpjes.

Data evenementen en beoordeling

Wanneer nog geen datum bij een evenement staat, is deze nog niet definitief vastgesteld. Wanneer we de datum vaststellen, gaan we ook juryleden uitnodigen op basis van de ontvangen aanmeldingen. Meld je vooral gewoon aan voor alle wedstrijden die je zou willen beoordelen. Als je dan alsnog verhinderd bent, horen we dat op dat moment graag.

Hier onder vind je de data van de verschillende evenementen die nu bekend zijn voor juryleden. Je kunt, door op het evenement te klikken, de data eenvoudig in je eigen digitale agenda plakken. Handige documenten voor dat evenement vind je ook door er op te klikken.

Er zijn geen evenementen gepland.