Wanted: jouw synchrofoto!

De website van Synchro 2021 en ook de nieuwsbrieven kunnen nog wel wat extra kleur gebruiken. Daarvoor willen we graag met jullie samenwerken. Je hebt de mogelijkheid om je eigen synchrofoto aan ons te sturen, die wij dan op de site en in nieuwsbrieven kunnen gebruiken. Zo wordt Synchro 2021 van ons allemaal!

Voorwaarden

Heb je een mooie synchrofoto van jezelf (als supporter, deelnemer, coach of jurylid!) of je team die je graag terug wilt zien op Synchro 2021? Mail ons met de knop hier onder. Wanneer je de foto instuurt, ga je er mee akkoord dat deze publiek en zonder bronvermelding gebruikt wordt op de website en mogelijk andere uitingen van Synchro 2021.

Zorg dat je foto horizontaal (landscape) is, scherp en duidelijk herkenbaar als synchrofoto (maar dat mag ook een neusklem, badpak of jurytablet zijn, leef je creatief uit!) en een beeldverhouding heeft van 16:9 (breedbeeld) of 4:3. Geen vierkante foto’s of bijgesneden foto’s in een ander formaat dus. Je mag er de naam van de vereniging in zetten. Let op: gebruik alleen foto’s die je zelf gemaakt hebt óf waar je toestemming van de fotograaf hebt om deze publiek te gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *