Wegens succes verlengd ;-)

Uit het vorige nieuwsbericht bleek het al: we zijn een beetje overweldigd door het aantal inschrijvingen voor de eerste (en als het goed is laatste) ‘water’ editie van Synchro 2021.

Jureerperiode verlengd

De jureerperiode is verlengd met een week tot zondag 11 juli 2021, 12:00 uur. In totaal moeten er van 39 senioren, 61 junioren, 73 Age 2 en 74 Age 1 ieder vier filmpjes worden beoordeeld. Dat betekent dat ons geweldige jurypanel in totaal bijna 1000 filmpjes te beoordelen krijgt. Omdat ook juryleden van zon en vrije tijd houden, hebben we besloten om hen hiervoor wat meer tijd te geven.

Nabespreking verplaatst

De nabespreking vindt daardoor plaats op maandag 12 juli, op de gebruikelijke manier en tijd. En jureren kan dus wanneer het jou uitkomt. En waar… dus misschien heb je wel een moment in het zwembad waarin je in die week (een gedeelte) kunt jureren? Dan zit je vast helemaal in de juiste sfeer.

Aanmelden

De juryleden die al eerder bij Synchro 2021 hebben gejureerd, krijgen deze week bericht hierover. Maar aanmelden als nieuw jurylid mag nog steeds!

Heel veel succes met trainen en het opnemen van jullie elementen en figuren de komende weken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *